עזרה דחופה בבחירת חדר לקליניקה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/05/2011 | 23:16 | מאת: איריס

שלום, עליי לבחור בין 2 חדרים לקליניקה (אני עוסקת בטיפול). חדר אחד הוא בפינה הדרום-מזרחית, יש בו אנרגיה חמה יותר. החלון פונה דרומה לשטח יחסית פתוח, מרחק ניכר מבניינים קרובים. עם זאת, זה החדר שכולנו רוצים... ומי שיזכה בו יצטרך לשלם יותר. זו פינת השפע, נכון? החדר השני הוא צפון מזרחי ויש בו אנרגיה קרה יותר לתחושתי. החלון בו פונה לשביל הגישה לבניין. השאלה אם כדאי בכל זאת להתעקש על החדר המבוקש ולשלם את המחיר, או שזה בסדר להתפשר על החדר ה"קר" יותר. ואם אקח את החדר הקר, האם ניתן "לחמם" אותו כך שגם אליו יגיע שפע?... זה חשוב לי מאוד. תודה רבה על עזרתך. איריס

היי איריס, את אומרת שלחדר הדרום מזרחי יש יותר ביקוש. האם את יכולה לבדוק עם שוכרים קודמים איך היו העסקים שלהם באותם חדרים בתקופה מקבילה? כי באמת הדרום מזרח הינו אזור השפע כאשר מדברים ברמת הבגוואה, אך מאידך את אומרת שהחדר השני פונה אל השביל שמוביל אל הבנין, דבר שיכול לגרום להרבה אנרגיה להיכנס לחדר... = הרבה עסקים. זה הדבר היחיד אותו אני יכולה להמליץ לך מרחוק למעט - לקחת יועצת פנג שואי שתבחן אילו אנרגיות יש בכל אחד משני החדרים והיכן באמת נכנס השפע. יועצת פנג שואי תוכל לאבחן אילו אנרגיות נכנסות לבדלת של כל אחד מהם ולהמליץ לך איזה מביניהם הוא הטוב יותר. היא תוכל להמליץ לך גם מה ניתן לעשות ע"מ לשפר את האנרגיות שיש בחדר וכיצד ניתן "לעזור" לחדר לעזור לך מבחינה כלכלית. אשמח לעמוד לרשותך, חג עצמאות שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי