מיקום בריכה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/04/2011 | 22:53 | מאת: מיכל

שלום רב רכשנו בית פרטי ואנו עורכים בו שינויים יועצת הפנג שוואי שלנו טוענת כי המיקום של הבריכה שאנו מתכננים לבנות ייצור בעיות של אי אמון. כל נסיון לשנות מיקום לא צלח , האם רצוי לוותר על הבריכה? ומה היה קורה לו הבריכה היתה כבר קיימת? הצילוווו

היי מיכל, אכן למזרקה יכולה להיות השפעה חזקה - טובה או לא, תלוי היכן היא ממוקמת. אני מאמינה שיועצת הפנג שואי שלך מדדה את האפשרויות וראתה מה כדאי, ואם היא המליצה לא - לדעתי כדאי להישמע לה. ואם היתה שם כבר מזרקה ולא היה כדאי שהיא תהיה שם, הרי שמן החכמה היה לבטל אותה... בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי