ייעוץ בבחירת גוונים לצביעת קירות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/03/2011 | 22:38 | מאת: חג

אני מעוניינת לצבוע לילדה (בת 5) חדר באווירת "טבע" בגווני ירוק - פסטליים בהירים וגם קיר אחד בצבע בולט. על אילו ירוקים את ממליצה ובאיזה יחס? האם לצבוע את כל החדר או רק 2-3 קירות? הילדה מאד מחוברת לטבע וצריכה אוירה רגועה. האם כדאי להוסיף עוד גוון - נניח פס של ורוד עתיק או צהוב לימון? האם זה משתלב עם הירוק? אני רוצה להוסיף לה גם שבלונה של עלים ירוקים עד התיקרה מעל למיטה שלה. מה דעתך? תודה!

היי חג, הרעיון שלך על צבעים מאוד יפה, אבל... לצבעים יש אנרגיה מאוד חזקה ומאוד כדאי להתאימם לאנרגיות שיש בחדר. אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר שלי הדן בנושא הצבעים והשפעתם בלינק הבא: (העתיקי והדביקי בשורת הכתובת) http://www.talor-fs.com/PAGE476.asp אשמח לענות על שאלות נוספות, שבוע מבורך, חמדה

מנהל פורום פנג שווי