צביעת חדר ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/02/2011 | 22:16 | מאת: טלי

אני רוצה לצבוע את חדר הילדים קיר אחד תכלת או כחול בהיר וקיר שני ירוק בהיר האם זה מתאים ? תאריך הלידה של ילדי תאומים 8.11.06

היי טלי, הצבעים הינם גורם בעל אנרגיות מאוד חזקות ולכן השפעתם מאוד חזקה. לכן, ע"מ לדעת כיצד להמליץ לך, עלי לדעת איזה אנרגיות ישנן בחדר. אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר שלי בנושא הצבעים בלינק הבא, http://www.quantumleap.co.il/PAGE476.asp (העתיקי ההדביקי בשורת הכתובת). אשמח לענות על שאלות נוספות, יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי