שעון בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/02/2011 | 10:00 | מאת: מעיין

יש לי בבית שעון הפוך (המחוגים מסתובבים נגד כיוון השעון) כל פעם שאמא שלי רואה את השעון הזה, היא מתעצבנת וטוענת שזה "הופך לי את החיים" אני לא מאמינה בדברים האלה ומאוד אוהבת את השעון הזה. האם יש בכיוון השעון השפעה על משהו?

היי מעיין, איך את מרגישה עם השעון? דברים מסוג זה משפיעים עלינו באופן עמוק ביותר, בהתאם לאמונתנו. אם את מאמינה שהשעון משעשע אותך ועושה לך טוב - כך הוא. אם את מאמינה כמו אמך - כך הוא. שימי לב כיצד מתנהלים חייך. אם הם מתנהלים בסדר - הכל בסדר. לכי אחר לבך ושמחי במה שעושה לך טוב! יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי