חדר שינה באיזור 6 טוב לקואה 9?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/01/2011 | 13:31 | מאת: 31.5.1967

שלום חמדה, אנחנו זוג עם ארבעה ילדים גרים בבית קטן, שאני מאוד אוהבת ואף מתעקשת עליו. לקראת הולדת בני הקטן שהוא כבר בן שנה וחמישה חודשים,נולד ב13.8.2009 עשינו שיפוץ בבית, במטרה להרוויח עוד חדר. הרווחנו בית חמוד מאוד, אבל אם אצרף את בני לחדר של אחיו בן ה- 8 וחצי- יהיה שם צפוף ביותר. אז ההתלבטות היא- או שאני מרימה את המיטה בחדר השינה שלי הנוכחי חדר מרכזי (לפי מפה איזור 3,4) לגובה של 1 וחצי, הזוג יישן למעלה והתינוק יישן למטה (מידות החדר 2 על 2 מטר) או שאני אחליף חדר עם בתי הבכורה 4.10.1993 ואעבור לחדר בפינה הצפון מערבית של הבית (לפי מפה איזור 6) שם אוכל לישון במיטה זוגית (להלן עם בן הזוג), ולהוסיף מיטה לתינוק...מה דעתך?

היי, את שואלת כאן על מגוון דברים המסכמים בעצם דבר אחד: כיצד מתארגנים בבית קטן.. 1. קודם כל, לא כדאי לשים מיטה מתחת למיטה, זו הרגשה של חנק. 2. אם הבנתי נכון, את מדברת על האזורים לפי הבה-גוואה, ונכון שהאנרגיות של הבה-גוואה קיימות באזור, אך האנרגיה החשובה יותר הינה האנרגיה של הכוכבים המעופפים, אותה אפשר לאבחן רק כאשר אני מגיעה לבית עם מצפן (ויש בידי מספר נתונים נוספים). לכן לא אוכל לומר אם החדר הזה טוב לכם כזוג או לא כל כך.. 3. לכן אינני יכולה לומר לך האם טוב לקוואה 9 לישון באזור 6. ההתייחסות בד"כ היא לכוכבים המעופפים. בכל מקרה, 6 = מתכת ו- 9 = אש, וביניהם המגשר היא האדמה. אדמה = דברים מרובעים וצבעי אדמה, אז אולי כדאי שבחדר יהיו אלמנטים של אדמה. מקווה שעניתי ברור. אשמח לשאלות נוספות, יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי