בחירת אזור מגורים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/01/2011 | 00:27 | מאת: יקי

שלום חמדה האם הפנג שואי עוסק גם בבחירת אזור מגורים? כלומר - האם אני יכול לקבל יעוץ באיזה אזור בעיר עדיף לי לגור? תודה

היי יקי, בגדול - התשובה היא כן. יש אפשרות למפות אנרגטית עיר, ולבחור בתוכה את האזור הטוב ביותר לגור בו. הבעיה היא, שמיפוי כזה הינו דבר מאוד מורכב, ונוהגים להשתמש בו כאשר הולכים לתכנן עיר חדשה.במקרה כזה חשוב למקום נכון את העיריה,(ואז כמובן לתכנן נכון את מבנה העיריה, את מקומה הנכון של הכניסה, את מיקומו הנכון של חדר ראש העיר, של הגביה וכו')לתכנן את מיקום כביש הכניסה הראשי, וכאשר דברים אלה ימוקמו נכון, האנרגיה בעיר כולה תזרום היטב והעיר תשגשג. מאחר וכאשר אני עושה איבחון לבית יש ביכולתי לדעת אילו אנרגיות מגיעות אליו, איזה נכנסות, איזה פעילות והיכן וכמובן מהי השפעת הסביבה, ואילו למעשה האנרגיות היותר חזקות המשפיעות עליו, הרבה יותר יעיל ומהיר לעסוק באבחון מסוג זה כאשר הולכים לבחור בית. לפרטים הנך מוזמן ליצור קשר יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי