מעבר דירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/12/2010 | 23:22 | מאת: שלמה

שלום חמדה, אנחנו רוצים לעבור לדירה שכורה אחרת. האם אפשר לבדוק בעזרת הפנג שואי האם כדאי לעבור לדירה? תודה

היי שלמה, קודם כל מתנצלת על האיחור בתשובה. לגבי שאלתך, אכן הפנג שואי הינו בדיוק הכלי באמצעותו ניתן לבדוק ולאבחן האם כדי לעבור לדירה מסוימת. אבחון הנעשה ע"פ הפנג שואי נותן תשובה אילו אנרגיות נמצאות בדלת הכניסה לבית = מה נכנס הביתה כל פעם שנכנסים אליו. אפשר להשוות זאת לפה, והאנרגיה הנכנסת דומה לאוכל שנכנס כל הזמן לפה, ומשפיע, כמובן על הגוף = הבית כולו. כאשר האנרגיה הנכנסת טובה - נפלא. לעתים היא לא כל כך טובה - אבל בסדר. לעתים היא ממש לא רצויה. ואז בודקים האם נכנסת לבית אנרגיה טובה שיכולה לפצות על האנרגיה הלא טובה שנכנסת מהדלת. אם כן - מה טוב. אם לא - כדאי לחשוב על מעבר לדירה אחרת. שנת 2011 מופלאה! יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי