פנג שואי לגינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/12/2010 | 08:06 | מאת: סאלי

שלום חמדה, האם הפנג שואי עובד גם בגינה? האם יש הוראות בדיוק מה לעשות בגינה שהאנרגיה בה תהיה טובה? האם זה ישפיע גם על הבית? תודה

היי סאלי, אכן פנג שואי עבוד גם בגינה. וכמו שניחשת יש הוראות מה לעשות בגינה, אלא שכאן אני חייבת להיכנס לתמונה, שכן יש הבדל בין גינה קטנה לגדולה, בין סוגי השימוש בה וכו', ובהתאם לכך יש להתאים את ההוראות של הקמת הגינה. וכן, הגינה אכן משפיעה על הבית, זו הסיבה שכדאי לטרוח גם בעניין זה. הנך מוזמנת להתקשר עמי בנושא, יומלאגשם, חמדה

מנהל פורום פנג שווי