עזרה בחיזוק מוקדי קריירה ושפע בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/10/2010 | 09:07 | מאת: מיה

שלום רב, 1. אני גרה בבית קרקע שאלו נתוניו, 2. תאריך לידתי: 8/10/1972 ושל בעלי 16/8/1974כיוון כניסת ביתי הוא פונה לכיוון צפון –מזרח. 3. המטבח שלי ( צבע לבן וניקל) נמצא באזור צפון 4. חדר שינה שלי( שבע אפור/שמנת/כחול וסגול) נמצא במזרח- דרום מזרח (ראשנו בזמן השינה לכיוון מזרח- מאחר וכל כיוון אחר יהיה מול דלת) . ביחידה זו נמצאים גם השירותים (צבע קרם שחור וניקל) וחדר הארונות ( עשוי עץ ובצבע עץ )בכיוון בצפון-מזרח 4 . ילדי הבכור 19/6/2002 ילד מופנם עם בעיה קלה בריכוז נמצא בחדר הצפון מערבי של הבית וחדרו צבוע בחום שמנת כיוון שנתו היא עם הראש לכוון מערב 5 . בתי 14/9/2004 ישנה בחדר הדרום-מערבי בצבעי שמנת-ורוד-סגול והינה ילדה מקסימה אך האם הצבעים מתאימים לפינה זו? 6. במרכז הבית בצד הצפון-צפון-מערב ישנה פינת משפחה עם תמונות על הקיר אך הפינה עצמה ריקה כי טרם החלטתי על סגנון וצבעים. אשמח לעצתך. באותו המיקום צפונית יותר נמצאים שירותי הילדים בגווני אפור שונים וניקל. 7 . פינת האוכל בעץ-לבן-ניקל נמצאת בצפון-צפון-מזרח- באילו צבעים כדאי להשתמש בתמונות? אני נמצאת כרגע בצומת דרכים בחיי המקצועיים וחווה בלבול רב בנוגע לכך, כמו כן נראה כי יש צורך לחזק את עניין השפע והזוגיות במעוננו. אודה לך על עצתך.

היי מיה, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך ושל בעלך - המספר המסמל את הכיוונים התומכים - זהה והינו 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, זוגיות רומנטיקה ומערכות יחסים = מערב, כללי ולימוידים = צפון מזרח. הקוואה של בנך = 7, והכיוונים - עם אותן כותרות: צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב. הקוואה של הבת = 1: דרום מזרח, מזרח, דרום, צפון. לגבי יתר השאלות שלך, הדרך היחידה בה אוכל לתת לך עצה אחראית ומקצועית תהיה לבוא אליכם ולערוך איבחון של האנרגיות בבית. אמנם כתבת באופן מפורט אילו צבעים ישנם היכן, אך מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות יש באותם מקומות, אין באפשרותי לדעת האם הצבעים תומכים בהן, או שמא כדאי לשנות. לאור העובדה שאת חשה בלבול ותקיעות, אני ממליצה בחום על עריכת איבחון של הבית, ואז אוכל אף להמליץ לך מה כדאי שיהיה במרכז הבית. אוכל אז אף להמליץ מה ניתן לעשות ביחס לשפע ולזוגיות. ביחס לתעריף הנך מוזמנת אל התעריפון שלי בכתובת http://www.talor-fs.com/PAGE474.asp (העתיקי והדביקי אל שורת הכתובת בראש הדף) אשמח לעמוד לרשותך יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי