שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/10/2010 | 11:52 | מאת: מרי

שלום גברת חמדה ברצוני לשאול האם זה אפשרי מבחינת חוק הפנג שואי להשתמש למשל בעיצוב מתוכנן בחדר הסלון גם כחדר שינה.פשוט החדר הוא גדול ומאוד הייתי רוצה שהוא ישמש גם כחדר שינה כמובן עם הריהוט והכוונה היא ריהוט שיתאים לשני הצרכים ???? אני מעדיפה לישון במקום מרווח ולא קטן כך אני מרגישה. תודה מראש על התשובה ונקבע עוד דברים בהמשך תודה

היי מרי, קודם כל התשובה היא כן. לפעמים אפילו עדיף לישון בסלון בגלל האנרגיות הקיימות בו בהשוואה לאנרגיות הקיימות בחדר השינה. קרה כבר שהמלצתי על החלפת החדרים - שהחדר הגדול ישמש כחדר שינה בעוד שהחדר הקטן ישמש כסלון.אבל אפשר שאותו חדר ישמש לשני הצרכים. אשמח לעמוד לרשותך בדברים נוספים, ערב טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי