ברווזי מנדרינים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/10/2010 | 18:12 | מאת: אורנה

שלום חמדה, קניתי זוג ברווזי מנדרינים. שמתי אותם בסלון בפינה הדרום מערבית.קראתי על הפנג שוואי ובכל מקום מוזכר מיקום אחר.אחד כתוב צפון מזרח או דרום מערב או דרום מזרח.ברצוני לדעת מה המיקום הנכון?האם בסדר בסלון ולא בחדר השינה?תודה על עזרתך.

היי אורנה, הרעיון העומד מאחרי ברווזי המנדרינים הוא לחיזוק הזוגיות כחלק מהסמלים המשפיעי עלינו באופן עמוק. האזור הדרום מערבי של הבית / של החדר, מקושר לאזור הרומנטיקה והזוגיות. כלומר - ניתן לשים אותם בכל אזור דרום מערבי - בסלון, בחדר שינה, בכל מקום. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי