יעוץ פנג שוואי לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/09/2010 | 12:03 | מאת: עדן

אבקש לדעת מה המחיר לפגישת יעוץ בפנג שוואי בבית? האם זה יקר? האם זה חד פעמי?האם מקבלים הדרכה גם לאחר היעוץ ומלווים אותי גם בהמשך?

אבחון אנרגטי לדירה: כאשר אני עושה אבחון אנרגטי וייעוץ לבית, אני לוקחת בחשבון מספר לא מבוטל של נתונים: 1. תכנית הבית. 2. היכן הוא ממוקם מבחינת הסביבה. 3. הכיוונים שלו (הבדיקה נעשית בעזרת מצפן וההתייחסות היא ממש עד למעלה) 4. גיל הבית 5. מהי חזית הבית 6. מידת זמינות האנרגיות (האם הן בכלל יכולות להיכנס) 7. אם הדיירים קנו את הבית מהקבלן או מאנשים: אם קנו מאנשים (או אם מדובר בבית ותיק) - האם נערך בו שיפוץ ואם כן מה היה היקפו ומתי הוא נערך. 8. מי הדיירים ומהו תאריך הלידה שלהם. 9. אם זו דירה לפני קניה, אני בודקת, בנוסף לדירה עצמה, גם אם הבית כולו הינו בית המאפשר שפע לדייריו 10. היכן יש כביש, האם הוא מתפתל ואיך נתונים אלה מאפשרים לי לדעת אילו אנרגיות נכנסות הביתה והיכן, מה נכנס בדלת, מה יש בחדר השינה, בסלון, במטבח, בעצם בבית כולו. וכך אני יכולה להמליץ מה ניתן לעשות על מנת לשפר את זרימת הצ'י בבית וכתוצאה - את חיי הדרים בו. אם מדובר בדירה שנמצאת עדיין בתכנית בלבד, האפשרויות רבות יותר משום שאז ניתן לערוך שינויים בתכנית הפנימית עצמה,(או גם בקירות החיצוניים – כאשר מדובר בבית פרטי) דבר שמשפר לעין ערוך את יכולת התמרון של התאמת הבית למגורים מבחינת הניצול הנכון של האנרגיות הנמצאות בו. ובנוסף אני בודקת אילו אנרגיות עולות מהאדמה והיכן הן עוברות בבית, ומנטרלת אנרגיות שליליות. הליווי: 1. כאשר מדובר בייעוץ בבית שגרים בו – אני באה למתן הייעוץ, אח"כ באה פעם נוספת לאחר ביצוע השינויים הנדרשים (או בשלב אחר – ע"פ בקשת הלקוח). ליווי טלפוני ניתן לפרק זמן ארוך. 2. כאשר מדובר בבית בזמן בנייה – הפרוצדורה מורכבת יותר. הליווי נעשה הן בשטח והן מול הארכיטקט והדיירים. ליווי טלפוני ניתן לפרק זמן ארוך. המחיר: המחיר מורכב מגודל הדירה/בית/חנות/בית העסק, והאם גרים בו או שמדובר בשלב הבניה. לקבלת הצעת מחיר מדויקת – 052-3328438 מועדים לשמחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי