יעוץ

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/09/2010 | 11:56 | מאת: אורנה

שלום, קראתי שכיוון אהבה אישי נקבע ע"י תאריך הלידה, ושמומלץ לישון עם הראש בכיוון זה כדי למגנט אהבה. איך אדע מה כיוון האהבה שלי תאריך לידה:17/7/63.

היי אורנה, הקוואה שלך = המספר הסמל את הכיוונים התומכים בך = 8: הצלחה גדולה - דרום מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים ורומנטיקה = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כדי למגנט אהבה, אחת הדרכים היא לישון אל כיוון תומך, כשהמומלצים ביותר הם הצלחה גדולה (דרום מערב - במקרה שלך), וכיוון הרומנטיקה (מערב - במרקה שלך). ישנם עוד מספר דברים שניתן לעשותם, ובמהלך סוכות אכתוב מאמר מפורט על הנושא. הינך מוזמנת לבדוק באתר שלי: www/talor-fs.com מועדים לשמחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי