קקטוסים בכניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/08/2010 | 19:46 | מאת: ענת

שלום רב לאחרונה קיבלתי עציצי קקטוס אותם הנחתי בכניסה לבית שהוא בית פרטי על אדמה. מישהו שביקר אצלי אמר שאסור לשים קקטוסים בכניסה על פי הפנג שווי. האם זה נכון? אשמח לתשובתך ואודה לך על כך. ענת

היי ענת, אכן "יש דברים בג'ו" ע"פ הפנג שווי לא מומלץ לשים כל צמח בעל עלים עם קצוות חדים, לא רק בכניסה, אלא בכל מקום שהוא, שכן הדבר מדומה לקנים היורים חיצי רעל לבית. אני ממליצה לך להחליף את הקקטוסים בצמחים בעלי עלים מעוגלים יותר. שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי