מיטת תינוק

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/08/2010 | 01:41 | מאת: ליאת

התינוקת שלי לא ישנה טוב בלילה המיטה שלה נימצאת בכיוון דרום (ראש)צפון(רגלים) מול דלת הכניסה לאחרונה תלה בעלי מראה על הקיר שמול הדלת מה דעתך על הכיוונים ,מיקום המיטה ,ותליית המראה תודה

24/08/2010 | 01:44 | מאת: ליאת

:)

היי ליאת, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה של בתך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה = 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, מערכות יחסים = דרום מערב, כללי ולימודים = צפון מערב. כלומר, כדאי שראש המיטה שלה יופנה אל אחד הכיוונים הללו. במאמר באתר שלי בכתובת הזו: http://www.talor-fs.com/PAGE7.asp יש כמה טיפים לגבי חדר ילדים. אני ממליצה שתקראי, תראי מה יש ביכולתך ליישם, ואם עדיין יהיו שאלות או אם עדיין הקטנה לא תישן טוב, אשמח לשוב ולענות לשאלותיך. לגבי המראה - לא הבנתי היכן היא מוקמה.מה פירוש מול הדלת - האם הכוונה למסדרון? מה המראה משקפת? יומלאור, חמדה

24/08/2010 | 23:32 | מאת: שוב ליאת מנשה

תודה על תשובתך! לגבי המראה,כשפותחים את דלת החדר יש מולו קיר עליו תלויה המראה שמשקפת את מיטת התינוקת

מנהל פורום פנג שווי