שרותים מול דלת הכניסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/08/2010 | 01:32 | מאת: ליאת מנשה

שלום ,אני חדשה כאן,הצצתי ונפגעתי... מאוד מעניין שאלה בבקשה:אני גרה בבית שדלת הכניסה נימצאת בקו כמעט ישר עם השרותים אני מקפידה מאוד שדלת השרותים תהיה תמיד סגורה האם עלי לעשות עוד משהו? תודה

היי ליאת, כן, יש ביכולתך לעשות משהו נוסף. אני מניחה שאמנם דלת השרותים נצאת מול דלת הכניסה אך מימין, או משמאל, יש כניסה לסלון. נכון? אם כן, כדאי מאוד לתלות תמונה גדולה ויפה בקיר בסלון "שרואה" את דלת הכניסה, ובאופן זה תשומת לב האנרגיה הנכנסת (זה כולל כמובן את בני האדם הנכנסים), תופנה לכיוון אותה תמונה, ובכך בעצם היא תוסת מהשרותים לבית עצמו. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי