חדר ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/08/2010 | 18:59 | מאת: חיים

שלום חמדה, אנחנו רוצים לשנות את חדר הילדים שלנו, כי הילד שלנו לא ישן טוב. השינה שלו לא רגועה. הכיוונים של החדר הם: דלת הכניסה בצפון, וחלון במזרח. באיזה צבעים אפשר לצבוע את החדר ואיזו המלצה יש לפאנג שווי לגבי סידור החדר? מצפה לתשובתך.

היי חיים, לעתים נדירות יוצא לי לענות ממש מיד לאחר ששואלים את השאלה. איזה יופי! לגבי סידור החדר: קודם כל, כאשר אני עושה אבחון של האנרגיות בבית, אני בוחנת לא רק את הבית, אלא גם - ולא פחות חשוב - את מה שמקיף אותו. לסביבה יש השפעה מאוד חזקה על מה שקורה בבית. בנוסף, כאשר אתה כותב את הכיוונים, הרי שלפי הפנג שווי מחלקים כל כיוון ל- 3, ויש לדעת במדויק על איזו מעלה יושב הבית. ולגבי הצבעים,בכל חדר, יש לפחות 2 אנרגיות, בחלקן יותר מתאימות לאנשים בחלקן פחות. ישנם גם 2 סוגים של אנרגיה: האנרגיה הפעילה, אותה נרצה להפעיל עם הרבה אור, תנועה, מוזיקה, צבעים רועשים, והאנרגיה השקטה, אותה נרצה להפעיל בכך שניצור אזור רגוע, עם תאורה נמוכה, שקטה, עם צבעים רגועים, פסטלים. וצבעים – זו אחת הדרכים היותר עוצמתיות כדי להפעיל אנרגיות. מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בחדר, לא אוכל להמליץ על צבע זה או אחר, שמא אמליץ על צבע שיפעיל אנרגיה שהיא פחות מתאימה, אותה לא היינו רוצים להפעיל. יחד עם זאת, אנשים עושים דברים נפלאים כאשר הם הולכים אחר ליבם. מכל זה אתה יכול להבין שאינני באמת יכולה לתת עצה מבלי לראות את הבית ואת סביבת, אי לכך אני רואה כאן שתי אפשרויות: 1. שאוזמן לעשות אבחון של האנרגיות, ואז אוכל להמליץ על צבעים ועל כל דבר נוסף שיכול לעזור לדברים לזוז ולאנרגיות הטובות והתומכות להכנס. 2. ללכת אחר הלב, ולהתאים את צבע הקירות לטעם האישי, אבל אז כדאי לשם לב ולעקוב אחרי דיירי החדר ולוודא שלא חל, חלילה, שינוי לרעה. אם כן – כדאי לשוב לצבע הקודם. מה שכן אוכל להמליץ מכאן, זה לקרוא את המאמר שלי העוסק 'טיפים לעיצוב חדר ילדים', (העתק את הכתובת והדבק בשורת הכתובת למעלה) http://www.talor-fs.com/PAGE7.asp במאמר זה תוכל לקבל רעיונות מה כדאי ואיך, לגבי חדר זה. אשמח "לשמוע" כאן איך הדברים התפתחו, בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי