צבעים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/08/2010 | 13:13 | מאת: דנה

המטבח שלי שמנת עם פסי אלומיניום בקנטים. הקיר שמפריד בין המטבח לפינת אוכל אמור להיות בצבע בורדו יין לא אדום . הקיר הזה ממוקם מול הסלון. האם זה נכון לעשות או להחליף צבע? ובכלל מה ההבדל בין האדום לבורדו? שאלה שניה: הבנתי שהאפור הוא צבע דכאוני.[ האדריכלית רוצה לצבוע קיר שלם הסלון באפור והשאר בגוון שמנת. האם זה בסדר? בנוסף השטיח אמור להיות אפור הספות אפורות וכורסא או שתיים בבורדן. האם זה נכון? מכיון שאני באמצע בניה אבקש אם אפשר תשובה מהירה תודה ובברכה, דנה

היי דנה, בכל חלל מוגדר ישנם לפחות 2 סוגים של אנרגיות (לפעמים יש 4) האחת פעילה והאחרת רגועה. ברוב המקרים אחת מהאנרגיות תועיל לנו בעוד שהשניה - אם לא נפעיל אותה נכון - עלולה להרגיז אותנו. לכן נעדיף, כמובן, להפעיל אנרגיה אחת על פני חברתה ולדעת להתייחס אל האחרת נכון. אחת הדרכים היותר עוצמתיות להפעיל אנרגיה הם הצבעים. לאור העובדה שאינני יודעת אילו אנרגיות ישנן באזורים עליהם את מדברת, הרי שאינני יכולה להמליץ לך כך או אחרת. (הנאמר כאן נכון גם כאשר ישנן 4 אנרגיות בחדר, ואז מתייחסים אל כל הארבע.) יש לי עבורך 2 הצעות: האחת - להזמין אותי לאבחון האנרגיות הקיימות (וניתן לעשות זאת גם אם הבית עדיין איננו גמור) ואז אוכל להמליץ לך על הצבעים - בבית כולו, כמובן, או השניה- ללכת אחר צו ליבך. במקרה זה אאחל לך הצלחה רבה! לגבי שאלתך מה ההבדל בין אדום לבורדו - האדום הינו צבע של אש בעוד שהבורדו הינו צבע אדמה. הרבה פעמים קוראים לאדום יין, שהוא אדום כהה ולא זוהר - בורדו, אז כדאי לברר למה בדיוק הכוונה. לגבי היות האפור צבע דכאוני - לא ידוע לי על סוג זה של הגדרות לגבי הצבעים. אותי הם משמשים בדרך שונה לחלוטין, וכאשר אפור מתאים במקום מסויים מבחינה אנרגטית,הרי שהוא מתאים, אבל אפשר גם להחליפו באחד מצבעי המתכת האחרים. בברכה, חמדה

ושוב היי דנה, כאשר דברתי על ללכת אחר צו הלב, לא הזכרתי שהרבה פעמים אנשים עושים דברים נפלאים גם כאשר הם הולכים אחר הצו הלב. אז אם באמת כך תבחרי, אאחל לך, כאמור - הצלחה רבה. בברכה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי