מיקום בית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

17/07/2010 | 23:26 | מאת: יוסי

שלום רב, ראינו דירה באזור הררי ורצינו לדעת האם הפנג שואי ממליץ על אזור הררי כמקום טוב למגורים. מצפה לתשובתך

היי יוסי, שאלה מורכבת שאלת. יכולות להיות להר השפעות שונות, וכתוצאה מכך - או שהבית יתמוך בדייריו או לא. ע"מ לומר לך מה צפוי באותה דירה, עלי לבקר במקום ולהתרשם מהמיכלול. במלים אחרות - זה יכול להיות מקום נהדר וזה יכול להיות מקום בעייתי. אם תחליט - אתה מוזמן ליצור עמי קשר לשם תיאום ביקור שלי במקום, ואז אומר לך מה יהיה עליך להכין לקראת אותה פגישה. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי