חדר מבולבל

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/06/2010 | 22:47 | מאת: שרונה

לביתי בת ה-15 יש חדר פשוט לא מוצלח, היא לא אוהבת אותו כלל וכמעט שלא ישנה בו.... הוא משרה תחושה של אי נוחות... תאריך הלידה של ביתי הוא ה- 25.9.1995 , כיצד עלינו לעצב לה את החדר? לאיזה כיוונים ??

10/06/2010 | 22:53 | מאת: שרונה

אין צורך בארון-- והכיוונים של החדר הם : הדלת במערב החלון פונה מערבה והחדר בוא 275/315

היי שרונה, נתחיל מהכיוונים. הקוואה של בתך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה: 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, מערכות יחסים, רומנטיקה וזוגיות = דרום, כללי ולימודים = צפון. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו. שאלה: האם יש לבתך רעיונות כיצד לשפר את החדר? הרבה פעמים יש לאדם עצמו תחושות נכונות כיצד לסדר את החדר כדי שישרה אווירה נעימה. האמת שלמעט הכיוונים התומכים ועוד מספר טיפים עליהם תוכלי לקרוא באתר שלי בלינק הבא: http://www.talor-fs.com/PAGE7.asp אין ביכולתי להמליץ על דברים נוספים מבלי לאבחן את החדר = את הבית כולו. באיבחון יש ביכולתי לזהות את האנרגיות הנמצאות בחדר, ואז אני יכולה להמליץ כיצד ניתן לשנות את האווירה בו. האם המספרים שכתבת בהודעה מדברים על המעלות של החדר? אם כן, זה לא מספיק. אני צריכה לראות את הבית כולו, את מיקומו, את מיקום החזית, מה יש סביבו, לדעת את גילו, לראות את התכנית, ועם כל הנתונים הללו, אוכל לדעת כיצד לעזור. אם תרצי - את מוזמנת. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי