כיוון הראש במיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/06/2010 | 21:41 | מאת: כרמל

שלום, ראש המיטה שלי ממוקם כיום בכיוון דרום-מזרח, כאשר בכיוון זה ניתן להשקיף על דלת הכניסה. זה סידור חדש מהיומיים האחרונים וגם מיטה חדשה ובינתיים יש בעיה בהירדמות וגם מתעוררת הרבה במהלך הלילה. החלפתי כיוון לראש- לפני כן היה בכיוון צפון-מערב (אך לא ניתן היה לראות כך את הדלת, וגם הראש לא היה צמוד לקיר). האם ראש בכיוון דרום מזרח מתאים לי? תאריך לידה 11/3/81 נקבה. תודה

היי כרמל, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים ורומנטיקה = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כלומר - כל אחד מכיוונים אלה תומך בך, ועדיף להפנות את ראש המיטה לאחד מהם. צפון מערב הינו כיוון הבריאות שלך, אבל גם השני בעוצמתו. כלומר עדיף לך להפנות את ראש המיטה לכיוון זה, ואם אינך רואה את דלת הכניסה לחדר, אז כדאי לישון כשהיא סגורה, שלא תרגישי חוסר שליטה על החדר. מאידך, מאחר ובכיוון זה הראש אינו צמוד לקיר, אם יש אפשרות להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים האחרים התומכים בך - איך אומרת לימור - "יותר עדיף". אשמח "לשמוע" באיזה אופן הגעת לשנת לילה טובה. לילה טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי