מעבר דירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/05/2010 | 23:20 | מאת: רונית

שלום חמדה, ברצוננו לעבור דירה, אך איננו יודעים בדיוק איך ניתן לבחור את הדירה הטובה ביותר. האם הפנג שווי עוזר גם בדבר זה או שהוא רק מייעץ כיצד לשנות כאשר גרים בבית?

היי רונית, הפנג שווי בהחלט עוסק בייעוץ ועזרה לבחירת דירה. האמת שניתן גם לבנות בית מהמסד עד הטפחות בליווי ייעוץ פנג שווי, ואז מקבלים בית מדהים! אם ברצונך בעזרה בחיפוש דירה, אני מציעה שתבדקי דירות, וכאשר תמצאי דירה (או יותר) שתבוא בחשבון, את מוזמנת להתקשר עמי כדי שאעשה לה אבחון ואז אוכל להמליץ לך האם כדאי לגור בה (או שמא לא). בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי