מעבר דירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/03/2010 | 19:28 | מאת: ללי

שלום חמדה, אני הולכת לעבור דירה ורציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להבטיח שיהיה לי שפע בדירה החדשה. וגם שיפור הזוגיות. תאיך הלידה שלי 29.3.1976 ושל בן זוגי 30.4.1975 תודה

היי ללי, נתחיל עם הכוונים: הקוואה שלך = המסר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 9: הצלחה גדולה= מזרח, בריאות = דרום מזרח, מערכות יחסים ורומנטיקה = צפון, כללי ולימודים = דרום. הקוואה של בן זוגך = 7, והכוונים, עם אותן כותרות: צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב. כלומר כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים התומכים בכם. מאחר ולך ולבן זוגך אין אותם כיוונים, נהוג אצל הסינים להפנות את ראש המיטה לכיוון תומך של המפרנס הראשי של הבית (ואצלם - הגבר), והוא נותן את חסותו לאשה. תשתדלו להימנע משימוש בכיוון מערב או דרום מזרח. (בכל כיוון אחר באופן אוטומאטי מפנים את הראש - לפחות בחלק מהלילה, מאחר ולא תמיד ישנים ישרים כסרגל - לכיוון צדדי שתומך בך). לגבי השימוש בכיוונים אלה, הנך מוזמנת לקרוא את המאמר שלי בנושא בלינק הבא: http://www.talor-fs.com/PAGE39.asp בלינק הבא יש רשימה של מספר מאמרים שכתבתי שיתנו לך תמונה לגבי הדברים השונים שיעזרו לך במשאלותיך. http://www.talor-fs.com/PAGE15.asp בהצלחה וחג שמח! חמדה

מנהל פורום פנג שווי