האם כיוון מזרקת מים בבית תלויה במה רוצים להשיג

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/02/2010 | 09:53 | מאת: דורון

מבחינת מערב, מזרח..? האם כול מזרקה מתאימה? יש אתר www.art-fountain.com שמציג המון סוגי מזרקות וכותב שמתאים לפנג שווי, אך מה מתוכם מתאים מה לא מתאים מבחינת חומר המזרקה, יציאת המים כלפי מעלה או הצידה, קראתי שהמים חיבים ללכת לכיוון תוך הבית ולא החוצה שהשפע לא יברח האם זה חובה כך?

היי דורון, מה שחשוב, זה לראות את מקור המים = לראות את הפייה ממנה הם נובעים. זה יכול להיות פה של צפרדע או כל אופן אחר. אבל זה לא העיקר. העיקר הוא לדעת היכן בדיוק ממקמים אותה. זרימת המים גורמת להעצמת זרימת האנרגיה, ומאוד חשוב שהאנרגיה אותה נעצים תהיה אנרגיה תומכת, אנרגיה שאכן נרצה להעצים. לא תמיד יש כזו אנרגיה בפתח דלת הבית. לפעמים ישנה אנרגיה שהיינו רוצים להרגיע אותה ולא להפעיל אותה. לכן, אינני יכולה להמליץ לך לקנות מזרקה ולשימה בפתח הבית, או אם אתה רוצה בכל זאת לעשות זאת (כי הרי זה מאוד יפה), מאוד חשוב שתשים לב מה קורה בבית לאחר ששמת אותה. אם הכול בסדר, ואולי הדברים משתפרים - נפלא! אם לא, (ואפילו אם יש פתאום יותר מחלות בבית), כדאי להסירה. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי