כיוונים טובים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/01/2010 | 20:00 | מאת: יובל

שלום רב, ברצוני לדעת מהם הכיוונים הטובים שלי ושל חברתי. תאריך הלידה שלי 30.4.1975 ושל חברתי 29.3.1976. אנחנו עוברים לגור ביחד וברצוננו לדעת כיצד לסדר את חדר השינה. תודה

היי יובל, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. הקוואה של חברתך = 9: והכיוונים - עם אותן כותרות: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום. כלומר מומלץ להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים התומכים. מאחר והכיוונים התומכים בך ובבת זסוגך מנוגדים, אצל הסינים מפנים את ראש המיטה אל כיוון התומך במפרנס הראשי (ואצלם זה הגבר), והוא נותן את חסותו לאשה. בכל מקרה לא מומלץ להפנות את ראש המיטה לדרום מזרח - אם אתה המפרנס הראשי, או למערב - אם בת זוגך היא המפרס הראשי. בנוסף כדאי לוודא שהמיטה אינה נמצאת מול דלת הכניסה לחדר, ואם אין ברירה - כדאי להגיף אותה כאשר ישנים. וגם לא כדאי שראש המיטה ישען על קיר משותף עם שירותים/חדר אמבטיה. אם אין ברירה, כדאי לתלות מראה הפוכה מאחורי המיטה (פונה אל השירותים), ובצורה זו היא "תהדוף" חזרה את האנרגיות המגיעות מהשירותים. בהצלחה במקום החדש! שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי