שלט כניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/11/2009 | 12:06 | מאת: גלית סרור

שלום רב! אנו גרים בבית ובו 4 דיירים , אנחנו בקומה הראשונה , הבית בנוי בצורה כזו שיש קרניז שבולט חשבתי לתלות עליו שלט עם שם המשפחה, מלוח עץ זית ועליו לשים מסגרת של אבנים וקריסטלים, יש לי כמה שאלות: 1. אני לא יודעת האם לכתוב את המילה משפחת או רק שם משפחה - סרור 2.אם האבנים יהיו בכמה צבעים זה בסדר, או ללכת על צבע אחד בטור מסגרת לשלט 3. חשבנו לבחור בצורה של מלבן לא סימטרי, האם הצורה הזו מומלצת? האם יש חשיבות לגודל השלט? 4. באיזה צבע לכתוב את הכתוב בפנים זה משמעותי? אני אשמח לקבל תשובות על שאלותיי לפי תורת הפאנג שואי, אני רואה בזה חשיבות, כי מדובר בשלט כניסה שאין בכוונתי להחליפו. 5. אשמח אם תעני על שאלותיי בהקדם תודה רבה גלית סרור תודה גלית

היי גלית, מאחר ואיני יודעת איזה אנרגיה נמצאת באזור דלת הכניסה לביתך, איני יכולה להמליץ לך על צבעים או חומרים לשלט הכניסה לבית. אוכל לומר רק שתשתדלי שהפינות יהיו מעט מעוגלות, ושהוא יהיה נעים ומזמין. לגבי התוכן - כל מה שמדבר אליך.ראיתי שלטים רבים שכתוב בהם משפ. .... או המילה משפחת. אבל בגדול - לכי אחר לבך. אני מאמינה שהוא יוביל אותך לעשיית שלט יפה שינעים לך את הכניסה לבית. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי