המשך- איך לנטרל השפעות של דלת כניסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/09/2009 | 12:01 | מאת: יעלה

חמדה, שלום, ביקשת שאעדכן אותך והנה: לפי הסבריך, אני משערת שהאפקט של חלונות המראה, אולי אינו כה משמעותי אצלי, שכן אפקט המראה חל רק בשעה שאני מדליקה את האורות בחדר. אז החלון נעשה מראתי. אבל בכל זאת פרסתי וילון לבן, דק ושקוף בחלקים של החלונות הפונים אל המיטה. ובאופן מפתיע מזה יומיים שאני מתעוררת בכאבי גב חזקים מאוד. משהו כאילו החריף.האם זה יכול להיות שבגלל שלפני כארבעה ימים הסרתי את הקריסטל הפרזמטי שהיה בין ראש המיטה לבין דלת הכניסה לחדר? לכן אתמול השבתי את הקריסטל והיתה הקלה כלשהי בכאב היתכן שכזאת חזקה תהיה השפעה של קריסטל? האם לדעתך צריך להשאיר אותו או להגדיל אותו? שנה מבורכת ופוריה יעלה

היי יעלה, לקריסטלים יש השפעה עלינו, אולם זו אינה המומחיות שלי. אם את מרגישה שיש קשר ישיר בין כאב הגב לקריסטל, אני מציעה שתפני לפורום העוסק בנושאים אלה, ושם, לבטח תקבלי תשובה לגבי הקריסטל ויכולת ההשפעה שלו. חג שמח והרבה בריאות! חמדה

מנהל פורום פנג שווי