ארון נעלים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/09/2009 | 10:21 | מאת: חן

שלום חמדה, האם אפשר להניח ארון נעלים בכניסה לבית לא מאחורי הדלת, ממש כשפותחים את הדלת רואים את הארון בתודה וחג שמח

היי חן, אני מניחה שהארון יעמוד ליד קיר? בעקרון כדאי לקבל את פני הבאים הביתה עם משהו מברך - נגיד תמונה יפה או אגרטל עם פרחים יפים. לעתים כדאי שהמברך יהיה קליל, צבעוני, מאיר ולעתים עדיף שיהיה כבד, רגוע. באופן טבעי כאשר שמים ארון נעלים מול דלת הכניסה זהו רהיט שיכול להתאים לאנרגיה של המקום (ויכול גם לא). נסי ליפות את האזור בו יעמוד ארון הנעלים, אולי עם תמונה יפה ובולטת כך שכאשר יכנסו הביתה תשומת הלב = האנריה תוסט ממנו אל התמונה, וראי כיצד הדברים מתנהלים בבית. אם תרגישי שהכול זורם טוב - הרי זה משובח. אם תחושי שמשהו השתנה ולא לטובה - כדאי יהיה להזיז משם את הארון ואולי אף את התמונה ולשוב למצב הנוכחי (אם הכול זורם טוב עכשיו) או להזמין ייעוץ אם את חשה שאת זקוקה לשינוי ואת רוצה עזרה. שנה מבורכת! חמדה

מנהל פורום פנג שווי