פוריות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/06/2009 | 08:11 | מאת: רותם

בוקר טוב, בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון תקופה לא קצרה ובינתיים לא מצליחים. האם יש משהו שיכול לשפר? איך למקם את המיטה בחדר השינה? האם יש סמלים שאפשר לשים (ועוד)? תאריך הלידה שלי: 21 ליולי 1970 ושל בן זוגי: 3 ליוני 1964 האם יש פרט נוסף שצריך? תודה

היי רותם, נתחיל מהכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 3: הצלחה גדולה =דרום, בריאות = צפון, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = דרום מזרח, כללי ולימודים = מזרח הקוואה של בן זוגך = 9, והכיוונים - עם אותן כותרות: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום לגבי שאלתך על הפורות, יש לתשובתי 2 רמות: 1. רמת הסמלים, שהם משפיעם עילינו מאוד ברמת התת מודע,ואז תשובתי היא: לכל צבע, מבנה, צמח, אדם וכו' יש אנרגיה המשפיעה על הסביבה ומושפעת ממנה. מכאן - שכל אלה משפיעים גם עלינו - בני האדם - ברמות פיזיות ונפשיות. בכדי להכנס להריון, חשוב שהסביבה כולה תהיה מאוזנת ותומכת. יחד עם זה, יש לשים לב בעקר לאזור הדרום מערבי המאופיין בפנג שווי ע"י 'אמא אדמה', שהינה אנרגיה של פוריות ונתינה. בכדי לתמוך באותה אנרגיה כדאי לשים אלמנטים בצבעי אדמה. פסל של פוריות מחימר - למשל, יתאים מאוד. לא לשכוח שכיוון השינה מאוד משמעותי, וכן שישנם כוחות שונים נוספים הנמצאים בבית שלך. 2. ישנה רמה יותר עמוקה ועוצמתית המתייחסת לחלק השני של המשפט האחרון - הכוחות השונים הנוספים הנמצאים בביתך = הכוכבים המעופפים. בין האנרגות שישנן בכל מבנה, יש כאלה התומכות בנו וכאלה שלא. ניתן "לפייס" את אלה שאינן תומכות בנו, אך לשם כך יש לאבחן את האנרגיות בכל הבית כדי לדעת מה נכנס בדלת, על איזה אנרגיה אתם ישנים, מה יש בסלון, בחדר העבודה - בקיצור - בחדרים הפעילים בבית. לשם כך עלי לבוא אל ביתך ולערוך בדיקות שונות עם וללא המצפן ע"ג תכנית הבית (אותה עלייך לארגן) ואז העזרה יכולה להיות הרבה יותר משמעותית. אם את בוחרת באפשרות 1 - כדאי להוסיף לנאמר גם את ההתייחסות לכיוונים התומכים, דהיינו - כדאי לפנות את ראש המיטה או לדרום = הצלחה גדולה שלך, או לדרום = כיוון הבריאות שלך. אם את בוחרת באפשרות 2 - את מוזמנת להתקשר עמי להמשך טיפול. בהצלחה! יומלאור, חמדה

28/06/2009 | 08:33 | מאת: ר

תודה רבה.... שאלה:מה זה פסל של פוריות מחימר? שאלה נוספת: לא הצלחתי להבין מהתשובה לאיזה כיוון אמורה לפנות המיטה. מעבר לזה, תודה רבה על התשובה המפורטת. אולי באמת אשקול את הייעוץ המקצועי בבית

מנהל פורום פנג שווי