קריירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/06/2009 | 17:55 | מאת: יורם

שלום, רציתי לדעת האם הפנג שוי עוזר גם לקריירה. הדירה שלי נמצאת בכיווני מזרח וצפון הדלת בדרום מול המטבח, סלון בצפון מזרח עם חלון גדול למזרח, חדר שינה אחד בצפון עם חלון לצפון והכניסה בדרום וחדר שינה שני בצפון מערב, חלון לצפון וכניסה מהמזרח. תאריך הלידה שלי 20.5.1975. תודה

היי יורם, נתחיל עם הכיוונים התומכים בך. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. כלומר כדאי להפנות את ראש המיטה ואת הפנים בזמן ערות - אל אחד מכיוונים אלה. לגבי הדירה כולה. כאשר אני עושה אבחון אנרגטי לבית, אני לוקחת בחשבון מספר לא מבוטל של נתונים: 1. תכנית הבית. 2. היכן הוא ממוקם מבחינת הסביבה. 3. הכיוונים שלו (הבדיקה נעשית בעזרת מצפן וההתייחסות היא ממש למעלה) 4. גיל הבית 5. מהי חזית הבית 6. מידת זמינות האנרגיות (האם הן בכלל יכולות להיכנס) 7. אם הדיירים קנו את הבית מהקבלן או מאנשים: אם קנו מאנשים - האם עשו שיפוץ ואם כן מה היקפו. 8. אם הבית יותר ותיק, האם נערך בו שיפוץ ומה היקפו 9. מי הדיירים ומהו תאריך הלידה שלהם. נתונים אלה מאפשרים לי לדעת אילו אנרגיות נכנסות הביתה והיכן, מה נכנס בדלת, מה יש בחדר השינה, בסלון, במטבח, בעצם בבית כולו. וכך אני יכולה להמליץ מה ניתן לעשות על מנת לשפר את זרימת הצ'י בבית וכתוצאה - את חיי הדרים בו. ובנוסף אני בודקת אילו אנרגיות עולות מהאדמה והיכן הן עוברות בבית, ומנטרלת אנרגיות שליליות. ולכן, הנתונים שנתת לי אינם מספיקים ואין ביכולתי לענות. הדרך היחידה שאוכל לתת תשובה מקצועית היא לבוא אליך הביתה ולערוך את כל הבדיקות המתבקשות. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי