סמיכות מטבח +מקלחת ןשירותים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/05/2009 | 16:09 | מאת: דנה און

?ה שלום חמדה רציתי לדעת איזה תיקונים לבצע כאשר מהמטבח נפתחת דלת לחדר של המקלחת והשירותים?הדירה כולה נמצאת בדרום מזרח וחדר האמבטיה בדרום מערב.בתודה מראש דנה און

היי דנה, אין כאן מה לתקן, כדאי רק לדאוג שדלת זו תמיד תהיה סגורה. כאשר את מציינת את כיוני הבית, זה לא אומר לי כלום. לפעמים דרום מערב יכול להיות האזור הכי טוב בבית - ואז חבל שיש שם שירותים, ולפעמים אנו שמחים שבדרום מערב יש שירותים. ללא איבחון מדוייק של האנרגיות בבית אינני יכולה לומר זאת. אם זה אזור טוב ויש שירותים נוספים בבית - מן הסתם הייתי ממליצה לחדול להשתמש בשירותים אלה. אבל מאחר ואינני יודעת מה קורה שם - המשיכי להשתמש במקום כרגיל. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי