שאלה לגבי ייעוץ

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/04/2009 | 12:08 | מאת: יוסי

שלום חמדה, רכשתי מגרש והתחלתי לטפל בעניין בניית בית. באיזה שלב כדאי שאת תתני את היעוץ? לפני הצביעה או אחריה? תודה, יוסי

היי יוסי, למען האמת, בכל שלב של הבית טוב לקבל ייעוץ פנג שווי. והרי עושים ייעוצים לבתים גם כאשר כבר גרים בהם. אבל אם רוצים לנצל את הידע הזה עד הסוף, הרי שלשלב פנג שווי משלב התכנון של הבית - זה הדבר האופטימאלי! כאשר משלבים את ידע הפנג שווי כבר משלב התכניות, אפשר למקסם את ניצול האנרגיות שיהיו בבית שייבנה על המגרש המסויים בזמן המסויים. ניתן יהיה לוודא שהאנרגייה הטובה תיכנס בדרך היעילה ביותר, שחדר השינה יהיה במקום שיגרום לאנרגיה לתמוך בבעלי הבית בדרך הטובה ביותר, לבחור את מיקום חדרי השינה לילדים(שם יהיו האנרגיות היותר טובות בבית) ואת מיקום המדרגות, חדרי האמבטיה והשירותים (שם יכולות להיות האנרגיות הפחות טובות) לגרום לאנרגיה בבית לזרום, ואפילו לוודא שהבית לא יעמוד ב- voide = ריק = מיקום בו האנרגיות אינן ברורות וכך אינן יכולות לתמוך בבית ובדייריו. (אגב, בבית שיושב על ריק לא ניתן לעשות ייעוץ פנג שווי). בהצלחה! חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי