כיווני מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/02/2009 | 20:15 | מאת: ל*

בשנה האחרונה סבלתי מהפרעות שינה וממצבי רוח רעים נאמר לי כי המיטה שלי הייתה בכיוון הפונה אל הדלת המיטה שלי היא ספת נוער מתקפלת, כך שבלילה היא תופסת את רוב החדר והיא גם נגישה רק מצד אחד(אני לא יכולה לשנות את זה כי החדר אינו מספיק גדול) שיניתי את כיוון המיטה כך שתפנה אל החלון ותהיה 'מקבילה' לכיוון הפנים כאשר נכנסים לחדר, ואני גם לא פורסת אותה בלילה יותר. תאריך הלידה שלי הוא 3.11.93 יש לך אולי עוד עצות ומידע בנושא?

בקר טוב ל', נתחיל עם הכיוונים התומכים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים זוגיות ורומנטיקה = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים הללו ולהפנות את הפנים לשם - בזמן שאת ערה. לגבי סידור החדר, לא ממש הצלחתי להבין מה קורה, אבל אתן לך כמה טיפים כלליים שיעזרו לך בתכנון החדר: 1. כדאי שהמיטה לא תהיה מול דלת הכניסה לחדר. אם אין ברירה, כדאי שבזמן שאת ישנה דלת החדר תהיה סגורה. 2. כדאי שראש המיטה לא יהיה מתחת לחלון. אם אין ברירה - כדאי לתלות וילון אטום על החלון. 3. כדאי שראש המיטה לא יישען על קיר משותף עם שירותים או אמבטיה. אם אין ברירה, כדאי לתלות מראה הפוכה (עם הפנים לכיוון השירותים) מאחורי ראש המיטה. 4. כדאי לדאוג שכאשר יושבים ליד שלחן/מחשב, הגב לא יופנה אל דלת הכניסה. חשוב שתהיה ליושב שליטה על החדר ועל הדלת. אם לא ניתן, דואגים שכאשר יושבים ליד השלחן הדלת תהיה סגורה ויש לוודא שאף אחד לא ייכנס בהפתעה. תמיד יקישו על הדלת לפני הכניסה. מקווה שעזרתי לך, יומלאור וגשם חמדה

מנהל פורום פנג שווי