שלום רב

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/02/2009 | 06:46 | מאת: מאי

הנני עובדת במשרד שבו השולחנות הם צמודים אחד לשני אנחנו 10 בנות והבוס שלי שיושב מאחורי כלומר אני עם הגב אליו ואני מרגישה במקום הזה אנרגיות לא טובות מה אפשר לעשות כי אין אפשרות לעבור מקום יש לציין שיצאתי לחופשת לידה ובעבר ישבתי במקום אחר ששם היה לי טוב כי לא הייתי עם הגב לאף אחד מאז שאני במקום הזה הכל נהיה לא טוב הבוס שלי גם מתנהג פתאום לא יפה מה שלא היה בעבר שמי מאיה 27.10.1974 ואם זה יעזור שמו עובדיה 31.7.1955 אודה לתשובה

היי מאי, באמת לשבת כאשר מישהו "תוקע" בך עיניים בגב אינו מצב טוב. את מוזמנת לשלוח אלי במייל את שרטוט החדר במידות נכונות תוך ציון מיקום מדוייק של דלתות וחלונות ושרטוט של מקומות הישיבה, ואז אראה כיצד אוכל לעזור לכם לתכנן את החדר כך שכולכם תרגישו טוב. [email protected] כל טוב, חמדה

27/02/2009 | 08:27 | מאת: מאי

חמדה היקרה שלום אין באפשרותי לעשות את מה שביקשת המקום הוא מקום קטן אנחנו 10 בנות + הבוס שלי שיושב מאחורי. החלונות במשרד נמצאות בצד שמאל ובצד ימין דלת הכניסה. הבעיה היא שגם אין באפשרותי לעבור מקום כי אין לאן מה עושים עם זה האם זה יכול לגרום למשהו ממש אודה לתשובה

מנהל פורום פנג שווי