מדרגות מול דלת הכניסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

31/01/2009 | 18:21 | מאת: אסף

שלום חמדה, יש בביתי מדרגות מול דלת הכניסה, וקראתי שזה לא בסדר ושאפשר לתלות קריסטל כדי לבטל את מה שלא בסדר. האם זה נכון? אסף

היי אסף, מדרגות מול דלת הכניסה הן לא דבר אידיאלי, אך אפשר די בלקות לטפל בנושא. אני מניחה שבאחד הצדדים שלהן ישנו הסלון - נניח בצד שמאל, ואז יש לתלות תמונה גדולה על הקיר בסלון שנמצא מול ההדלת, כדי שתמשוך את תשומת הלב כאשר נכנסים הביתה. אין צורך בקריסטל, הוא לא שייך לעניין. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי