עיפה כבר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/11/2008 | 10:38 | מאת: מישל

עבר שבוע קשה .אני קצת חוששת להיתקשר אולי מפחדת להאמין בקסמים .אני קוראת באתר שלך על הבגואה ואני רואה שאזור הבריאות נימצא במרכז ושם גם נימצא ת אצלי המיקלחת והשרותים .

היי מישל, אכן אזור הבריאות לפי הבאגוואה נמצא במרכז. לגבי השירותים זו באמת יכולה להיות בעיה. צריך לבדוק. לפעמים הם לא נמצאים ממש באמצע הבית. ואז אפשר לחזק את המרכז. לפעמים יש דרך אחרת לחפות על המגרעת הזו. כמו שאמרתי - צריך לבדוק. ערב טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי