טעות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/11/2008 | 13:39 | מאת: מישל

לפי מה שקראתי אני מספר 6בקאווה אני ישנה עם הראש לכיוון צפון מיזרח .אבל בעבודה לא .הפנים למערב או טיפה דרוםמערב

היי מישל, אם יש בעיות בריאות בבית, כדאי מאוד לבדוק אילו אנרגיות ישנן בבית, מה נכנס דרך דלת הכניסה, על מה ישנים, היכן מבלים וכו', ולרפא את שיש לרפא. מאוד יתכן שלאחר ביצוע מספר שינויים בבית, הכל יזרום טוב יותר ויחול שיפור במצב. את מוזמנת להתקשר עמי על מנת לשוחח על כך: 3328438 - 052 יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי