כתום

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/11/2008 | 13:11 | מאת: מישל

כבר שנתיים צבענו את הקיר של הפינת אוכל בהול בצבע כתום .וזה מול דלת הכניסה יש גם דלת מול דלת הכניסה במרחק 4 מטר ויותר .

היי מישל, האם את חשה שחל מפנה מאז שצבעתם את הקיר בכתום? שינוי לטוב? או לרע? - אם בכלל? ומה השאלה לגבי הדלת שנמצאת מול דלת הכניסה? איזו דלת? להיכן היא מובילה? האם משתמשים בה הרבה? האם היא תמיד פתוחה/סגורה? יומלאור, חמדה

06/11/2008 | 09:37 | מאת: מישל

ליפעמים טוב וליפעמים קשה בעיקר לי ולבן הבכור .הדלת מול דלת הכניסה זו דלת לחדר כביסה .שמיחדר הכביסה יוצאת עוד דלת .הבעיות הן בריאותיות .חרדה וכו

מנהל פורום פנג שווי