מזרקה בכניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/10/2008 | 21:00 | מאת: אבי

שלום, קראתי שלפי הפנג שואי כדאי לשים מזרקה בכניסה לבי, שזה מביא עושר. האם זה נכון? חג שמח

היי אבי, מיקום הבית, הכיוון שלו, גילו, הסביבה שלו, צורתו - כל אלה משפיעים על האנרגיות הנכנסות אליו והמשפיעות עלינו. בין האנרגיות הללו, ישנן אנרגיות נפלאות וישנן אנרגיות לא כל כך. בקונסטלציה מסויימת, האנרגיות הנמצאות בדלת נהדרות ומאוד כדאי לתגבר אותן ולהמריץ אותן, ואחת הדרכים הינה באמצעות מזרקה. אולם לעתים האנרגיות שנמצאות בדלת הכניסה הן אנרגיות שהיינו מעדיפים לא להעצים אותן אלא דווקא "להרגיע" אותן, ואז השימוש במזרקה עושה את הפעולה ההפוכה מהרצוי. בעצם מה שרציתי לומר, זה שלפעמים זה נהדר לשים מזרקה בכניסה לבית, ואז היא באמת עושה את כל הדברים שקראת עליהם, ולפעמים לא, ולכן לומר שמזרקה בכניסה לבית זה דבר טוב - זו אמירה מאוד מטעה. יומלאור, חמדה

19/01/2010 | 18:47 | מאת: רון

אפשרויות לבחירה, יש גם מזרקות מים צמודות קיר לתוך הבית בכניסה ולי זה מוסיף המון רוגע מהצליל הנעים והמון רענון בעיניים כשנכנסים הביתה ממליץ

מנהל פורום פנג שווי