שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/10/2008 | 14:38 | מאת: ליאור

שלום חמדה מה שלומך? אני בת 25 נולדתי 13/3/1983 אני מרגישה הרגשת תקיעות מה יכול לגרם לתקיעות בפרנסה ?? ומה עלול להשפיע על לחץ ?? פשוט אני מרגישה ממש לחוצה בזמן האחרון ותקועה כבר תקופה ארוכה אני מרגישה ככה אני רוצה לעבור לגור אם חבר שלי ומשהו חוסם אותי מימה התקיעות הזו גם ?? ובכלל מימה נבועות התקיעות בעבודה וכ"ו תודה וחג שמח

היי ליאור, יש לי כמה שאלות: 1. כאשר את אומרת שאת חשה לחוצה זמן רב, האם את יכולה להיות קצת יותר מדוייקת? כמה זמן? ממתי החלה התחושה? 2. האם את גרה כל אותו פרק זמן בו את חשה לחוצה באותו מקום? יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי