מידע מקצועי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/07/2008 | 21:06 | מאת: רם יזהר

שלום רב ! מבקש מידע,מקצועי ומפורט על בניית בית גאודזי.בתכניתי להקים אחד כזה בשטחי.ניתן גם לשלוח פרוספקטים אל:כפר כורזים ד.נ.כורזים 12391 בתודה מראש !

היי רמי, איזה בית תבנה - זו החלטתך. הדבר אותו אני ממליצה לך בחום הוא, לקבל ליווי של פנג שווי לכל אורך הבנייה: החל משלב המגרש = באיזה כיוון כדאי שהבית יעמוד, היכן כדאי שתהיה דלת הכניסה, היכן חדש השינה וכו', דרך שלב התכניות: מיקומי המיטה, המקרר, התנור, וכו' ועד - כאשר הבית כבר עומד - צבעים, וסוגי הריהוט (קל / כבד - אתה בוחר איזה). כי לכל הנ"ל יש חשיבות גדולה מאוד על החיים בבית, ואם אתה הולך הלשקיע - כדאי לך להתחשב גם בפן הזה! מזמינה אותך לשוחח עמי על הנושא, כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי