תמונות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/06/2008 | 18:47 | מאת: סמדר

עברנו לבית חדש, ויש לנו ריהוט חום מקסים. אני רוצה להחיות את הביית ומחפשת תמונות ברוח הפנג שואי. אני מרגישה שאני צריכה (בגלל אופיי) תמונה שתחבר אותי לקרקע. אני מתגוררת בחו"ל וניסיתי לחפש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא. ראיתי תמונה יפה של עץ שלכת, אבל הוא נראה קצת קודר אני מחפשת תמונה שתיתן לי אנרגיות טובות. עץ מלבלב אולי? אשמח לכל כיוון מעניין

היי סמדר, הרעיון שלך לתלות תמונות שמקרקעות אותך "נשמע" וב, כי את הולכת אחר לבך. מאחר ואינני מכירה את ביתך, אני ממליצה לך לתלות מה שעושה לך טוב ומרגיש לך נכון. כדאי באמת לשים לב לא לתלות תמונות קודרות, לא של נשים בודדות, לא של עבודה קשה, וכו'. כמקור לתמונות, אני מכירה צלם שצילם תמונות נהדרות במקומות שונים, ואם זה מעניין אותך, אכתוב פה את מספר הטלפון שלו (נמצא כרגע בבירור) יומלאור, חמדה www.talor-fs.com

מנהל פורום פנג שווי