שיפור בהתנהגות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/05/2008 | 15:42 | מאת: אם

בני נולד ב 14/10/05 וביתי נולדה ב 16/02/07 רציתי לדעת מה כיווני השינה הכי טובים להם. והאם ניתן לשפר את התנהגותו של בני ע"י הפנג שווי . הוא כועס המון ועדיין לא מדבר באופן ברור ושוטף, מציק המון לאחותו . מודה לך מראש

שלום לך אם, באופן לא שגרתי, יש לשני ילדיך, שהם בני מינים שונים ונולדו בשנים שונות, אותם כוונים תומכים. הקוואה (קוואה = המספר המדבר על הכיוונים התומכים של האדם) שלהם הוא 4: הצלחה גדולה: צפון, בריאות = דרום, מערכות יחסים = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטות שלהם אל אחד מהכיוונים הללו, ואת הפנים בזמן פעילו ליד שולחן - גם כן אל אחד מכיוונים אלה. לגבי התנהגות בנך. על פי הפנג שווי הבית ממופה כך שניתן לדעת אילו אנרגיות ישנן בכל אזור בו. בין האנרגיות, ישנן גם אנרגיות אגרסיביות, ובשילובים מסויימים - הן יכולות גם להשפיע על התנהגות עד כדי כך שהיא הופכת להיות אלימה. כאשר עושים אבחון של בית מזהים את אותם מקומות - אם ישנם, וישנן דרכים לאיזון אזורים אלה. את מוזמנת לפנות אלי לקבלת איבחון ויעוץ לבית, שבת מאושרת, חמדה

מנהל פורום פנג שווי