קריסטל מול חלון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/12/2007 | 19:21 | מאת: אאא

נאמר לי שכדאי לתלות קריסטל מול החלון במיוחד בחדרי ילדים האם זה כך ובאיזה מרחק וגובה יש לתלותו. בתודה מראש

הי, יש המון סיפורים לגבי הפנג שווי שאינם באמת קשורים לפנג שווי. ואחד מהם זה סיפור הקריסטל. אבל - כמו שאומרים - "אין עשן בלי אש" - כלומר יש לזה כן מקור בפנג שווי, והמקור הוא: קריסטל שתלוי ליד החלון, שובר את קרני השמש כשהן נופלות עליו = מפעיל אנרגיה בחדר. תולים אותו, כאשר רוצים להפעיל אנרגיה במקום מסויים. אין זה אומר ש"כדאי לתלותו בחלון חדר ילדים". כדאי לתלותו רק בהמלצת יועץ לאחר איבחון האנרגיות בחדר, אם מוצאים שכדאי ורצוי להפעיל את האנרגיות שבו. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי