חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/12/2007 | 19:20 | מאת: אאא

עוד כשבועיים אנחנו עוברים לבית חדש. חדר השינה שלנו הוא די קטן ויש אפשרות למקם את המיטה מיתחת לחלון ומולו (קצת עצידה)הדלת. ברצוני לדעת באיזה כיוון מומלץ לשים את המיטה?ובמידה ואין ברירה ויש למקם את המיטה רק מול הדלת האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר אווירה. יש לציין כי שמי אירית ותאריך הלידה 22.07.1976 ובעלי שמו אפריים(אפי) ותאריך לידתו 29.04.1973. בתודה מראש

היי אירית ואפרים, אני מניחה שאתם נמצאים כבר בדירה החדשה, אולם בכל זאת אומר את דברי. ראשית נתחיל עם הכיוונים. לשניכם יש את אותו מספר קוואה = המספר המסמל את הכיוונים התומכים, והמספר הוא 9: הצלחה גדולה = מזרח, בריאות = דרום מזרח, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון, כללי ולימודים = דרום. כלומר, הפניית ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו - תתמוך בכם. (גם ישיבה בזמן ערות עם הפנים מופנים אל אחד מכיוונים אלה תתמוך בכם). אם פירושו מול דלת הכניסה לחדר, יש אפשרות לישון עם דלת סגורה, או לשים חציצה בין המיטה לדלת (פרגוד מתקפל יכול לשמש היטב - ובמשך היום ניתן להזיזו ולקפלו הצידה) אם ישנים מתחת לחלון - כדאי לדאוג שבזמן השינה הוא יהיה סגול. כל טוב, וחיים מאושרים בביתכם החדש! חמדה

מנהל פורום פנג שווי