הצלחה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/11/2007 | 11:41 | מאת: עליזה

שלום רב לך! רציתי לשאול בקשר לבתי בת 22 כל מה שהיא עושה לא מצליח לה לא לימודים וגם בעבודה היא לא מרוצה כלל. היא בחורה מאוד עצובה ורציתי לשים לה בחדר תמונות שמחות או אלמנטים מרגיעים מתורת הפנג שואי אך אינני יודעת אלו דברים . חלון חדרה הוא דרומי ומיטה צמודה לחלון. אם תוכלי לומר לי מה לשים בחדר להרגשה מעט טובה אודה לך ..

היי עליזה, האם את יכולה לומר ממתי נמצאת בתך במצב הזה? האם אתם גרים כל השנים באותו בית? ואם לא - האם יש קשר בין מעבר הדירה למצבה של בתך? יום קסום, חמדה

29/11/2007 | 09:16 | מאת: עליזה

שלום לך תודה על תשובתך המהירה אנו גרים בבית הזה 12 שנים ומגיל ההתבגרות היא ככה מגיל 14 15 היא לא בדיכאון אבל אני רואה שהכל הולך לה קשה גם זוגיות גם לימודים במאמץ רב ולאחרונה היא התחילה לעבוד וכבר שוקלת לעזוב כי לא טוב לה

מנהל פורום פנג שווי