כיוונים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/11/2007 | 17:56 | מאת: אירית

רכשנו דירת קוטג' ואנו אמורים לעבור לגור בה בחודש ינואר (כרגע אנו גרים בשכירות) , הכניסה לבית מכיוון דרום , מימין לדלת הכניסה נמצאים השרותים ובקומה מעל מקלחת ושרותים , המטבח והמזווה נמצאים במערב , הסלון ופינת אוכל בכיוון צפון וצפון מערב , חדר שינה הורים נמצא בצפון מזרח,החדרים האחרים בדרום+מערב , מערב+צפון ודרום+מזרח , אין חלון לכיוון מזרח כי שם ממוקם הבית השכן , תאריכי לידה : 21.01.60 ו-22.03.63 בת - 19.09.88 בן-05.01.91 , האם הכיוונים תומכים , ומה לגבי פתיחת דלת כניסה מכיוון דרום לתוך הבית (לצפון ) ומה לגבי מיקום שרותים בדרום? תודה מראש על התשובות אירית

היי אירית, קודם כל מזל טוב! אני מאחלת לכם הרבה שנים שמחות ומאושרות בבית החדש. לגבי השאלות שלך. נתחיל מהכיוונים: ידיעת הקוואה = המספר המסמל את האנרגיה האישית של האדם, חשובה מאוד לצורך התאמת החדר בו ישכון האדם - לאדם. במידה ואפשר, מנצלים אותו גם לצורך כיווני שינה תומכים, ישיבה וכו'. הקוואה שלך - אני מנחשת שתאריך הלידה שלך הוא 22.3.63 = 6: הצלחה גדולה - מערב, בריאות = צפון מזרח, רומנטיקה, זוגיות ומערכות יחסים = דרום מערב, כללי ולימודים = צפון מערב. הקוואה של בן זוגך - וגם פה אני מנחשת שתאריך הלידה שלו הוא 21.1.60 = 2 (עם אותן הכותרות): צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. הקוואה של הבת = 3: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח הקוואה של הבן: = 9: מזרח, סרום מזרח, צפון דרום. לגבי מיקום החדרים, חדרי השירותים, ופתיחת דלת נוספת: כל אחד מהחללים הללו מושפע ומשפיע על האנרגיות הקיימות כבר בבית, ועל מנת שאוכל להמליץ לך היכן עדיף לפתוח דלת, היכן עדיף למקם את הילדים, באילו צבעים עדיף להשתמש, באיזה סוג של ריהוט - עלי לעשות איבחון של האנרגיות בבית, ואז אוכל להמליץ לכאן או לכאן. זה יהיה מאוד חסר אחריות מצידי לומר לך באיזה אופן משפיע כל דבר ועל מה, מבלי שאדע מה באמת קורה וקיים. את מוזמנת להתקשר עמי על מנת לשוחח על איבחון האנרגיות וייעוץ, כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי