כסף

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/10/2007 | 14:36 | מאת: אילן

מצבי הכספי קשה ?מה אפשר לעשות בנושא 19/91961 אישתי לא עובדת נימצאת בטיפולים רוצים ילד ?

היי אילן, לגבי ילד: כמה זמן אתם גרים באותה דירה? האם היא שלכם או שכורה? כמה זמן אתם מנסים להביא ילד לעולם? אני שואלת את כל השאלות הללו, כי יתכן שאתם ישנים בחדר בעל אנרגיות שאינן תומכות בהבאת ילדים. אז לפני הכול - אולי תעברו לישון בחדר אחר עד להריון המיוחל? לגבי הכסף - גם מספר שאלות: האם הבעיות החלו רק בדירה הזו? כמה זמן אתם גרים בה? מה היה המצב קודם לכן? יום קסום, חמדה

28/10/2007 | 21:30 | מאת: אילן

זו דירה שכורה אנחנו נשואים כבר 4 שנים בדירה הראשונה אחרי חצי שנה התחלנו טיפולים .אחרי שנה עברנו לדירה שכורה אחרת 5 טיפולים ללא הצלחה .בדירה הנוכחית אנו גרים שנתיים גם 5 טיפולים ללא הצלחה .אני עובד על פול גז ונישאר במקום .אישתי לא עובדת .ניראה לי שהחדר שינה ממוקם בכיוון מיזרח

מנהל פורום פנג שווי