תליית פרפרים בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/10/2007 | 17:24 | מאת: טליה

יש לי 2 פרפרים ממתכת לנוי שהיו תלויים במטבח. לאחרונה שיפצתי את המטבח והחלטתי להעביר אותם למקום אחר מפאת חוסר התאמה למטבח החדש, אלא שפתאום אומרים לי שזה לא טוב לזוגיות, שזה גורם לאחד מבני הזוג לחפש את החופש מבן הזוג השני וכיוצא בזה.. האם זה נכון ,האם כדאי להיפטר מהפרפרים?

היי טליה, על פי הפנג שווי, הסמלים עובדים עלינו באופן עמוק, על התת-מודע. השאלה מה פרפר מסמל עבורך? אם הוא מסמל חופש והתפרפרות - אז האנשים צודקים אם הוא מסמל עבורך חופש וחיים טובים - אז הם לא ממש צודקים. שבי עם עצמך, עצמי עיניים ואמרי לעצמך: פרפרים, וחושי.אם את חשה נפלא, הרחבות - נהדר. אם את חשה התכווצות - יש לך את התשובה! אגב, אני כבר שמעתי על הפירוש הזה, כלומר, יש אנשים שכך הם חושבים, אולם אנו נצאים עתה בתקופה בה אנו יכולים לבחור והבחירות שלנו יתממשו! אז תבחרי! שבת קסומה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי